Officiellt: Arjen Robben förlänger med Bayern Munchen

Officiellt: Arjen Robben förlänger med Bayern Munchen

Nytt kontrakt för Robben

Holländaren skriver på ett nytt kontrakt med Bayern Munchen. Det står klart på lördagsförmiddagen.

Arjen Robben har flera i flera av Europas största fotbollsklubbar. Det har blivit allt från Chelsea och Real Madrid till Bayern Munchen och i den tyska storklubben har han hållit hus sedan 2009. Totalt har det blivit nio säsonger på Allianz Arena och och det var många som trodde att Robben skulle göra sin sista säsong efter att 2016/2018 kommer vara över. Så är dock inte fallet och nu bekräftar FC Bayern att man förlänger kontraktet med 34-åringen. Robben kommer därmed göra tio säsonger i den tyska storklubben.

Även Rafinha förlänger

I samma veva passar även Bayern på att förlänga med en annan spelare som varit i klubben under en längre tid. Även högerförsvararen Rafinha har skrivit på ett nytt kontrakt med den tyska klubban.

De båda spelarna har nu skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong. Detta torts att de vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt från klubben.

De båda spelarna satt tidigare på kontrakt som innebar att de skulle lämna klubben efter säsongen. Så blir dock inte fallet i detta läge.

SE ÄVEN: Bayern Munchen löner 2018!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply