Officiellt: Antonio Conte tar över Inter

Officiellt: Antonio Conte tar över Inter

Inter anställer Antonio Conte

Tränaren som senast satt vid rodret i Chelsea kommer nu att träna Inter den kommande säsongen. Det bekräftar klubben vi sociala medier.

Antonio Conte är Inters nye tränare. Det bekräftar den italienska storklubben tidigt på fredagsmorgonen. Efter flera månader av rykten och spekulationer står det klart att Inter nu har en ny tränare och att Conte skriver på för totalt tre säsonger med den italienska huvudstadsklubben. Det bekräftar man vid 06:00 på fredagsmorgonen på sociala medier och sin officiella hemsida.

Contes lön sägs ligga på 10 miljoner euro plus bonusar och inom kort kommer italienaren att berätta för klubbledningen vilka spelare han räknar med den kommande säsongen.

Vill sälja Icardi

Redan för drygt en vecka sedan pratades det om eventuella förändringar i inter till nästkommande säsong. En eventuell värvning av Romelu Lukaku kan komma att bli av samtidigt som Inter även flirtar med namn som Ivan Rakitic och Luka Modric för att förstärka mittfältet.

En spelare som dock inte ser ut att stanna på Giuseppe Meazza är Mauro Icardi. Anfallsstjärnan hade under den gångna säsongen en turbulent tid då klubbledningen inte gick med på argentinarens lönekrav vid en förlängning. Antonio Conte sägs inte vilja ha kvar anfallaren under sin första säsong i klubben och kan därmed göra sig av med Icardi i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply