Officiellt: Ander Herrera skriver på för PSG

Officiellt: Ander Herrera skriver på för PSG

PSG värva Ander Herrera

Mittfältaren lämnar Manchester United och har skrivit på ett femårskontrakt med den franska huvudstadsklubben.

Efter att ha slagit igenom i Athletic Club gick Ander Herrera till Manchester United sommaren 2014. Totalt blev det fem säsonger på Old Trafford efter att ha tackat nej till en förlängning. Nu står det klart att 29-åringen skriver på för Paris Saint-Germain och att det blir en överenskommelse på fem år med den franska huvudstadsklubben.

– Paris Saint-Germain är den största klubben i Frankrike, som fortsätter att utvecklas och som spelar för att vinna alla möjliga titlar. Jag ville verkligen gå till PSG för att bära de här färgerna. Klubben har en väldigt fin historia och jag är glad över att få vara med och skriva nya kapitel. Det är något extra att ansluta till den här klubben, säger Herrera i en kommentar på PSG:s hemsida och fortsätter:

– Jag gillar också staden. Paris är den vackraste staden i världen. Jag kan lova er tre saker – arbete, professionalism och passion. Jag kan också lova att jag ska förbättra min franska eftersom att det är väldigt viktigt att kunna språket.

Under sin tid hos The Red Devils stod Ander Herrera för 20 mål och 27 assist på 189 matcher. Han var även med och vann fyra titlar: FA-cupen, ligacupen, Europa League och Community Shield.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar PSG-stjärnorna

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply