Officiellt: AIK:s ”derbykung” till Goitoms och Djordjics klubb

bet365

Saihou Jagne tog SM-guld med AIK 2009, och har även representerat klubbar som GIF Sundsvall och Brommapojkarna. Senast provade han lyckan i Division 1 med AFC United, utan större framgång. Då har han fått en livlina av en gammal lagkamrat, nämligen en av Kista Galaxys tränare Bojan Djordjic.

– Vi är ett lag som började längst ner i division 7 och som lyckats ta oss till division 5, som vi leder för tillfället. För fyra år sedan vann Jagne SM-guld med AIK och när jag var där så var han ju derbykungen. Att få en sådan spelare, det är klart att det är en prestigevärvning. Han är inte 40 år och ska lägga av med fotbollen. Han är född 1986, säger Djordjic till FotbollDirekt.se.

– Det här är väldigt stort för oss. Det finns andra lag långt ner i seriesystemet som har värvat bra, som Andrea Doria med Monteiro, Fribrock och Tauer. Men med tanke på CH Jagnes ålder [26] är han det mest spännande nyförvärvet i division 5:s historia, skulle jag säga.

– Han vill bara hitta glädjen och är fortfarande ett hot på elitnivå. Vi vill hjälpa honom och samtidigt avancera i seriesystemet.

På lördag väntas ”prestigevärvningen” göra sin debut för den nya klubben.

– Kom till Kvarnbacka BP då så får ni se en SM-guld-vinnare på topp i division 5.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365