Officiellt: Åhman Persson klar för ÖSK

Robert Åhman Perssons kontrakt med AIK gick ut efter säsongen och klubben valde att inte förlänga med publik favoriten. Nu är han klar för Örebro, vilket klubben bekräftade på sin hemsida under torsdagen.

”Jag ser fram emot att få representera ÖSK, bidra till laget och utvecklas på det personliga planet. Det har funnits intresse från klubbar i Sverige och utomlands men det var helheten i Örebro som lockade mig,” sade Åhman Persson till ÖSKs hemsida.

”ÖSK som förening har något spännande på gång och det ska bli roligt att vara med på den resan. Jag har fått väldigt bra intryck av hela tränarstaben, teamet runt laget känns väldigt professionellt.”

Även klubbens sportchef Per-Ola Ljung är mycket nöjd över att 26-åringen valda att komma till just Örebro:

”Förutom Roberts kvalitéer som spelare och person är hans erfarenhet från Allsvenskan oerhört värdefull. Vi räknar med att Robert kommer att vara en viktig kugge i centrallinjen,” sade Ljung.

”Han har en brinnande vilja att fortsätta utvecklas och fortsätta förbättra sig och det är precis de spelarna vi vill ha. Vi är glada över att ÖSK och miljön kring laget motsvarar hans förväntningar,” avslutade han.

”RÅP” blir ÖSKs andra nyförvärv från AIK på kort tid sedan det för några dagar sedan blev klart att man värvat Daniel Gustavsson från klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply