Offciellt: Stoke City lånar in Kurt Zouma – som förlänger med Chelsea

Offciellt: Stoke City lånar in Kurt Zouma - som förlänger med Chelsea

Chelsea lånar ut Kurt Zouma till Stoke City

På fredagseftermiddagen står det klart att den franske landslagsförsvararen spelar sin fotboll på Bet365 Stadium den kommande säsongen.

Kurt Zouma kommer inte vara en del av Chelsea 2017/2018, det bekräftar klubben under fredagseftermiddagen då han lånas ut till Stoke City. Mittförsvararen har fått sparsamt med speltid under sin tid på Stamford Bridge och nu bär det av till Bet365 Stadium för spel i Stoke som redan har presenterat Zouma som klubbens senaste tillskott.

SE ÄVEN: Chelsea löner och kontrakt 2017

– Det är en lättnad att vara här då jag väntat i flera veckor på detta tillfälle. Sen jag pratade med Stoke för första gången har jag haft klart för mig att det är det bästa stället för mig att växa på, därför kom jag hit. Tränaren talade väldigt positivt om klubben och jag har även pratat med några av mina vänner i Chelsea som tidigare spelat där, de hade väldigt mycket positivt att säga, berättar fransmannen som fortsätter:

– Jag har hört så mycket positivt om klubben från alla jag pratat mig och detta känns som ett rätt beslut, jag vill bara att säsongen ska börja, avslutar han.

Förlänger med Chelsea

I samma veva passar Chelsea på att förlänga med 22-åringen som anslöt till den engelska huvudstadsklubben sommaren 2014. Zouma som stått för 71 framträdanden för The Blues skriver på ett nytt sexårskontrakt med Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply