Oavgjort på Carrow Road

Både Norwich och QPR förlorade med 0-5 mot Fulham respektive Swansea i premiären. Som man kunde vänta var det norwich som styrde matchen på Carrow Road. Lagen ställde upp enligt följande (Ej rätt ordning på positionerna):

Norwich: Ruddy, R.Martin, Johnson, Bassong, Snodgrass, Howson, Holt (c) (Morison 86), Jackson (C.Martin 86), Pilkington, Garrido, Barnett.

QPR:  Green, Diakite (Derry 85), Traore (Bosingwa 70), Ferdinand, Hill, Park (c), Cisse, Mackie, Da Silva, Hoilett, Zamora.

Märkbart debuterade Garrido och Bassong i försvaret efter 0-5 förlusten. Även Bosingwa debuterade för QPR.

Det var en fartfylld inledning ifrån båda lagen men det var Norwich som skulle få utdelning först. Pilkington fick en boll i djupet bakom försvaret, sedan slog han ett snyggt inlägg som Jackson kunde nicka in i öppet mål. Det var Norwich första mål på fem matcher, inklusive försäsongen mot lag som MK Dons och Hull.

Glädjen på Carrow road var dock kortvarig då endast sju minuter efter ledningsmålet fällde Bassong Cissé i straffområdet. Straffen räddades av Ruddy men Zamora slog in returen. Pilkington hade en farlig chans innan halvtid men Green klarade.

Både Bassong och Jackson hade ypperliga chanser att sätta tvåan men båda misslyckades, trots relativt öppna lägen. Russel Martin hade även en lobbnick i den 82:a minuten i överkanten av ribban. Poängen var med mersmak för båda lagen då båda kunde ha vunnit och dem ska vara nöjda med poängen på Carrow Road.