Nyförvärvet medger svacka: ”Önskar jag kunde spela mer”

När Martin Smedberg-Dalence värvades till IFK Göteborg från den allsvenska konkurrenten IFK Norrköping ansågs yttermittfältaren vara en svårstoppad assistkung. Men den första tiden i ’Blåvitt’ har inte riktigt gått som 30-åringen önskat.

– Jag spelade de tre första matcherna och även om jag inte hade någon assist så låg jag bakom mycket och det kändes bra. Sen blev jag lite sliten och fick en skada i vänster baksida som gjorde att jag inte kunde gå fullt ut. Då fick jag sitta på sidan av ett tag eftersom det inte kändes riktigt hundra, säger Smedberg-Dalence till FotbollDirekt.se och fortsätter:

– Nu känner jag mig piggare men då har vi haft andra spelare som tagit chansen och jag sitter vid sidan av. Jag önskar förstås jag kunde spela mer och bidra med mer poäng. Samtidigt har jag förståelse, vi har en bra, bred trupp i IFK Göteborg men många riktigt bra allsvenska fotbollsspelare och det visste jag också om innan. Det är större konkurrens här och hur man hanterar det handlar om hur man är som person. Antingen lägger man sig ner och dör eller så kämpar man på.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply