Nyförvärven debuterar ikväll för Djurgården

bet365

Sedan tidigare under juli månad har den norske målvakten Kenneth Höie varit klar för Djurgården sedan han tillbringade sin vår i Elfsborg på ett korttidskontrakt där han gjorde många fina insatser, bland annat i premiären mot just Djurgården där han var helt fantastisk. Han har tränat med Djurgården sedan han blev klar och har spelat några U21-matcher för Djurgården.

Erton Fejzullahu blev klar för Djurgården i förra veckan då hans lånekontrakt med Mjällby gick ut och han egentligen skulle återvända till holländska NEC Nijmegen som han tillhörde, men Djurgården lyckades att köpa anfallaren när Mjällby inte kunde erbjuda honom en tillräckligt bra lön. Han har hunnit träna med laget i ett par dagar och har hunnit bekanta sig med klubben och sin nya hemstad Stockholm. Att Ricardo Santos försvann skulle kunna vara en anledning att man värvade Erton samt att Santos inte fått så mycket speltid som han faktiskt är värd att få då han gjort en hel del bra insatser. 

Båda dessa nyförvärv kommer debutera för Djurgården ikväll när laget reser till Sundsvall för att möta GIF Sundsvall på Norrporten Arena och de kommer säkerligen få starta med tanke på vilken kapacitet dessa spelare har i allsvenska sammanhang. Djurgården saknar Petter Gustafsson som är avstängd, Sebastian Rajalakso, Joel Riddez, Martin Broberg och Marc Pedersen som alla de fyra är skadade och inte kan delta i kvällens match.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply