• Error, no group ID set! Check your syntax!

Nu kan stjärnan återvända till Italien

Nu kan stjärnan återvända till Italien

Balotelli ett steg närmare Serie A-återkomst

Under den senaste tiden har Mario Balotelli börjat göra det riktigt bra i Nice. Något som nu öppnar för en flytt tillbaka till Italien och fotbollen i Serie A.

Mario Balotelli, eller Supermario som han kallade i början av sin karriär, har kanske inte riktigt fått den karriär många trodde på. Han ansågs vara en av de största talangerna från Italien i sin generation.

Men det slutade i fler rubriker utanför planen än på. Något som gjorde att anfallaren flyttade runt i flera olika italienska och engelska klubbar, innan han till slut hamnade i Nice och Ligue.

Nu kan stjärnan återvända till Italien

Kan gå tillbaka till Italien

SE: Zlatan Ibrahimovic lön

Italienaren, som under sejourer varit lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic, har den här säsongen spelat upp sig rejält i Nice. På 19 matcher har 27-åringen sparkat in 13 bollar i nätet, vilket är imponerande, och Nice har även lyckats ta sig upp till en åttondeplats i ligan.

Nu sägs det att Balotelli ska göra en flytt tillbaka till Serie A i sommar. Efter att agenten Mino Raiola berättat om hur bra stjärnan skulle passa i Napoli så har ju ryktena inte lugnat sig. Nu sägs det även att så väl Juventus som Milan ska visa intresse för Balotelli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply