Norge bortaslog svåra Cypern

Det var en livlig match i Grupp E med många gula kort och sent avgörande från Norge när man plockade ner Cypern med 1-3.

APOEL-spelaren Stathis Alonefti gav Cypern ledningen tre minuter innan halvtid, men Brede Hangeland hann kvittera endast två minuter efter vilket innebar att det stod 1-1 i paus.

Cyperns kapten, Elias Charalambous, rev ner Joshua King i straffområdet med tio minuter kvar och Tarik Elyounoussi gjorde inga misstag från straffpunkten.

Manchester United-spelaren, Joshua King, skulle avgöra matchen med ett par minuter kvar då han gjorde allt i en kontring. Först lurade han skjortan av Jason Demetriou innan han sköt ett lågt skott förbi Giorgallidis i målet.

Segern innebär att Cypern måste slå tillbaka när man möter Schweiz hemma den 23 mars medans Norge tar emot Albanien hemma.