bet365

Nikola Kalinić är nära en flytt till Milan

Nikola Kalinić är nära en flytt till Milan

Milan närmar sig Nikola Kalinić

Milan ser ut att göra ännu en värvning. Nikola Kalinić närmar sig en flytt till klubben, skriver Football Italia.

Milan har gjort ett antal värvningar under sommaren. Bland annat så har italienarna värvat Ricardo Rodriguez, Leonardo Bonucci och André Silva. Dessutom ryktas det om att klubben jagar två svenskar. Både Zlatan Ibrahimović och Emil Forsberg länkas samman med föreningen. Nu verkar det som att en till spelare är på väg att flytta till San SiroMilan är nära en värvning av FiorentinaNikola Kalinić, rapporterar Football Italia.

Det sägs att italienarna är inställda på att förstärka sitt anfall. Carlos Bacca är utfryst och vill återvända till Sevilla. Klubben vill ersätta colombianen genom att ta in Kalinić.

Övergången ser ut att vara möjlig. Fiorentina vill ha 25 miljoner euro för anfallaren. Det kan Milan tänka sig att erbjuda.

Vill helst ha Aubameyang

Helst skulle Milan värva tillbaka Pierre-Emerick Aubameyang på anfallspositionen. Borussia Dortmund vill dock ha 75 miljoner euro för att släppa spelaren, och det är italienarna inte villiga att erbjuda.

UEFA Super Cup 2017 TV kanal - vilken kanal & tid på TV

Flera klubbar är intresserade

De rödsvarta är inte den enda klubben som jagar kroaten. GalatasarayStoke och Zenit Sankt Petersburg är också intresserade av att värva 29-åringen.

Anfallaren har tillhört Fiorentina sedan sommaren 2015. Efter två säsonger i klubben ser han ut att flytta vidare.

Tidigare under karriären har Kalinić även spelat för lag som Blackburn Rovers, Dnipro Dnipropetrovsk och Hajduk Split.

Fler nyheter från Serie A

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply