Neymar utesluter inte att lämna för Manchester City

Neymar utesluter inte att lämna för Manchester City

Neyman kan gå till Manchester City

Brassen som kopplas ihop väldigt mycket med Real Madrid kan komma att lämna Paris Saint-Germain. Dock kan det istället bli en flytt till Manchester City.

Efter att ha lämnat Barcelona och skrivit på för Paris Saint-Germain sommaren 2017 har Neymar gjort det väldigt bra på Parc des Princes. Anfallaren sägs dock inte vara nöjd med flertalet punkter i den franska huvudstaden och en flytt är nu på tapeten.

Det är framför allt Real Madrid som kopplats ihop med Neymar men nu kommer uppgifter om att en ny klubb lagt sig in i kampen om brassen. Det är Manchester City med Pep Guardiola i spetsen som sägs vilja värva Neymar och en flytt kan vara möjlig.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

Det är spanska Mundo Deportivo som skriver att Neymars representant ska titta igenom erbjudandena som spelaren mottagit för att därefter se till att en eventuell flytt blir av. Det är Real Madrid som ska vara i ’pole position’ för att värva Neymar, men en flytt till Etihad Stadium är inte utesluten.

 

Neymar sitter på ett kontrakt med PSG som binder honom till klubben till och med sommaren 2022. Det är oklart hur mycket en flytt från PSG till Manchester City skulle komma att kosta. Fransmännen är dock inte speciellt sugna på att sälja sin superstjärna som man betalade 222 miljoner euro för sommaren 2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply