Neymar kommer stanna i PSG även nästa säsong

Neymar kommer stanna i PSG även nästa säsong

Ingen flytt för Neymar

Under de senaste dagarna har det pratats om en flytt för Neymar till Real Madrid. Nu står det dock klart att det inte blir någon övergång.

Efter att Paris Saint-Germain slagits ut från Champions League av Real Madrid började rykten spridas. flera av lagets storstjärnor sades inte vara övertygade om projektet som den franska storklubben lagt fram och flera spelare sades vilja lämna. Det var framför allt Ángel di MariaMarco Verratti och Neymar som sades vilja lämna och när det kommer till den sistnämnda kopplades han snabbt ihop med en flytt till Real Madrid. Spanjorerna sades betala 260 miljoner euro för brassen men nu förnekat PSGs president att en affär skulle kunna bli av.

– Neymar kommer att spela i Paris Saint-Germain nästa säsong. Det är jag 2000 procent säker på. Han är nöjd här och han kan inte gå ut och dementera alla rykten som dyker upp i pressen varje dag, säger Nasser Al-Khelaifi enligt Yahoo Sport France.

Neymar har kontrakt med PSG till och med sommaren 2022. Han köptes in för 222 miljoner euro och frågan är hur mycket man skulle kräva för att sälja brassen.

SE ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Neymar

“Tror Neymar kan gå till Real Madrid”

Under de senaste dagarna har det pratats om att Neymar förhandlar med Real Madrid. Spelaren ska ha tröttnat på livet i Paris och en flytt till Estadio Santiago Bernabéu sägs vara hans nästa drag. En som tror att en flytt kan bli av i framtiden är FC Barcelonas gamla lagkapten Carles Puyol:

– Att vi kan få se Neymar i Real Madrid är inget omöjligt. Han är en av världens bästa fotbollsspelare och självklart vill alla ha en sådan spelare i sitt lag, har Puyol tidigare sagt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply