Neymar i kontakt med Paris Saint-Germain

Neymar i kontakt med Paris Saint-Germain

PSG med monsterbud på Neymar

Enligt spansk press har Neymar och hans pappa tagit kontakt med PSG om en flytt. Den franska storklubben är beredd att betala för spelarens tjänster.

Sen Neymar kom till Barcelona har spelarens framtid alltid varit på tapeten. Har det inte varit en flytt till Real Madrid har det varit Manchester United eller Paris Saint-Germain. Brasilianaren själv har alltid varit klar med att stanna på Camp Nou men spelarens pappa tillika agent har länge haft andra tankar i huvudet. Han ska bland annat ha flirtat med Real Madrid flertalet gånger och nu rapporterar den spanska tidningen Diario AS att Neymars pappa kommer resa till Paris för att hålla ett möte med PSG:s president Nasser Al-Khelaïfi om en övergång.

Samtidigt ska Paris Saint-Germain vara väldigt intresserade av att värva spelaren och sägs vara beredda att lägga ut 220 miljoner euro för att köpa loss Neymar och erbjuda en lön på 40 miljoner euro per säsong, netto. Spelarens nuvarande lön ligger på 15 miljoner euro.

MISSA INTE: Se Vardar Malmö FF Livestream i Champions League-kvalet!

Neymars problem med det spanska Skatteverket ska vara en av anledningarna till att han vill lämna den katalanska storklubben och hans utköpsklausul stiger för var säsong som går. Anfallaren skrev förra året på ett nytt kontrakt som gav honom en utköpsklausul på 200 miljoner euro, denna säsong ligger den på 222 och nästa säsong höjs den ytterligare till 250 miljoner euro.

PSG sägs vara beredda att göra vad som krävs för att värva Neymar och i planerna ska man även ha att inkludera Marco Verratti i en deal där spelaren värderas till 100 miljoner euro.

MISSA INTE: Vardar – Malmö FF i Champions League-kvalet på TV! All info hittar du här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply