Neymar hyllar Casemiro som ”den bästa mittfältaren i världen”

Neymar hyllar Casemiro som "den bästa mittfältaren på planeten"

Den brasilianska anfallaren Neymar kunde inte närvara vid sitt lags seger mot Schweiz på grund av en skada som han fick under grupp premiären mot Serbien.

Casemiros mål ledde Brasilien till en 1-0-seger, men Neymar tvingades se på från sidan. Trots detta anslöt han sig till Roberto Carlos och Ronaldo i deras applåder via Twitter, där han också hyllade Casemiro som den bästa mittfältaren som arbetar idag.

Neymar har rätt i sitt uttalande: ”Casemiro är en av de bästa mittfältarna i världen och har visat det genom sitt spel för klubben och landet”

scouter har kallat honom en talang i världsklass, och Manchester United gjorde en kupp genom att värva honom från Real Madrid.

Antony hyllar Carlos Henrique Casimiro

Casemiros lagkamrat Antony från Brasilien och Manchester United gratulerade också mittfältaren till hans kraftfulla anfall.

Casemiros senaste mål är bara ett exempel av många där han har visat sina färdigheter som offensiv mittfältare.

 

Under de två senaste matcherna har Brasilien hållit nollan och inte ens släppt in några skott på mål, han har varit oklanderlig ur defensiv synvinkel.

Med tanke på att de redan är i åttondelsfinalen är det möjligt att Casemiro får vila i den sista gruppspelsmatchen mot Kamerun.

Med tanke på Neymars skada skulle det vara klokt för manager Tite att ge Casemiro en paus i knockout rundorna.

Carlos Henrique Casimiro ingår i den brasilianska VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska stora. Vem vinner VM 2022? Brasilien har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply