Van Gaal: ”Vi kommer till Champions League-finalen”

Louis van Gaal säker på sin sak

Efter att ha slagit Sunderland i helgen med 3-0 och tagit över ligaledningen från lokalrivalen Manchester City säger holländaren att man kommer komma till final i Champions League.

Louis van Gaal är säker på att Manchester United tar sig till final i årets upplaga av Champions League, det berättar tränaren inför onsdagens match mot Wolfsburg.

– I Champions League behöver du vinna alla hemmamatcher, annars blir det väldigt svårt. Det är otroligt viktigt för oss, säger lagets holländske tränare som vann turneringen med Ajax för 20 år sen.

– Vi kommer att komma till Champions League-final, vi behöver bara lite tur på vägen dit. Det är realistiskt, jag har gjort det i varje klubb jag varit i, fortsätter van Gaal.

 

Inledde med förlust

På onsdagskvällen hoppas United-fansen att man ska vinna sin första match i årets upplaga av Europas största klubblagsturnering. I den första omgången mötte man Memphis Depays gamla klubb PSV Eindhoven i en match där holländarna tillslut kunde vinna med 2-1 efter mål av Héctor Moreno och Narsingh. Det var dock Memphis Depay som gav United ledningen i minut 41, men det varade i knappt fyra minuter förrän PSV hade kvitterat och tio minuter senare hade holländarna även tagit ledningen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply