City vill inte låta Rekik stanna i PSV

bet365

Efter två års utlåning till PSV har Manchester City nu andra planer för 20-åringen inför den kommande säsongen

Karim Rekik anslöt till PSV från Manchester City på lån 2013 och har sedan dess stannat i klubben. Efter en fin utvecklingskurva så vill Manchester City nu, enligt spelaren själv, låna ut honom till en ännu bättre liga för att ge honom bättre matchning.

Den 20-årige mittbacken Karim Rekik lämnade Feyenoords ungdomsakademi 2011 för spel i storklubben Manchester City. Efter månadslånga utlåningar till Portsmouth och Blackburn under de första två säsongerna så skrev holländaren på ett låneavtal med PSV inför säsongen 2013-2014.

Rekik blev sedan kvar i Holland och PSV ytterligare en säsong, vilken efter säkrat ligaguld i Eredivisie nu går mot sitt slut. I samband med att PSV firade ligaguldet så svarade mittbacken på frågor om sin framtid.

Kan ta nästa steg i utvecklingen

Karim Rekik har under säsongerna i PSV utvecklats till en viktig startspelare i klubben samtidigt som han i november debuterade för det holländska landslaget. Nu kan det därför vara läge för Manchester City att ta till nästa steg i utvecklingen för 20-åringen, något som spelaren också bekräftar.

– Manchester City har en plan att låna ut mig till en annan liga, säger Rekik enligt Football Oranje och fortsätter.

– Just nu njuter jag bara av stunden och så får vi se vad som händer nästa säsong. Vi kommer ägna tid åt att gå igenom det lugnt och fint.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply