Van der Sar: ”van de Beek kommer lämna Ajax”

Van der Sar: "van de Beek kommer lämna Ajax"

Van der Sar som är sportchef i Ajax bekräftar att den jagade mittfältaren Danny van de Beek kommer lämna klubben i sommar. Klubben kommer dock inte sänka prislappen.

Donny van de Beeks framtid ser allt mer ut att bli i en annan klubb än Ajax. Klubbar som Manchester United, Bayern München och Real Madrid har tidigare kopplats ihop med mittfältaren, dock utan att få till någon lyckad övergång.

Nu uttalar sig klubbens sportchef Edwin Van der Sar och bekräftar att spelaren kommer att lämna under sommarens transferfönster. Han säger dock att klubben inte kommer att sänka priset på grund av coronaviruset.

– Jag tror att övergångarna som är värda 200 miljoner euro inte kommer att göras längre. Jag tror dock att värdet på några av spelarna i Ajax är väldigt högt. De har erfarenheter av att vinna och spela i Europa. Förra året kom vi överens med André Onana, Nicolás Tagliafico och Van de Beek att de skulle stanna en säsong till. Vi lovade att vi skulle hjälpa de att ta nästa steg i karriären, säger Van der Sar till Reuters.

Den tidigare världsmålvakten säger dock att klubben inte kommer att rea ut sina spelare.

– Inget har förändrats och vi kommer att hjälpa de. Vi kommer dock inte att sänka priserna till 50 procent. De klubbar som är intresserade kan glömma att det.

SE ÄVEN: Viktor Elm: “Skulle må psykiskt dåligt i AIK”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply