Ndombele jagas av Europas storklubbar

Ndombele jagas av Europas storklubbar

Den franske landslagspelaren Tanguy Ndombele har denna säsongen imponerat på Lyons mittfält och fått mycket beröm både för hans insatser i Ligue 1 och i Champions League. Detta har inte gått obemärkt förbi bland Europas storklubbar.

Sedan tidigare har bland annat Juventus och de båda Manchester-klubbarna visat intresse för 26-åringen, men nu ser Juventus ut att ha tappat intresset på grund av Lyons prislapp.

Hög prislapp skrämmer Juventus

Enligt den italienska siten Calciomercato var Ndombele inställd på en framtida övergång till Juventus, men klubben skall nu ha dragit sig ur förhandlingarna med Lyon. Lyons president Aulas begärde enligt tidningen  mellan €75-€80 miljoner för mittfältarens tjänster, vilket Juventus inte är redo att betala. Detta skall dock inte ha skrämt bort de båda Manchester-klubbarna, som ryktas vara redo att öppna upp sparbössan rejält för ett köp av den franska stjärnan i sommar.

Ndombele är den här säsongen noterad för 24 matcher och 4 assist för Lyon i Ligue 1. I Champions League har han deltagit i samtliga av lagets matcher och stått för 2 mål.

SE ÄVEN: Uppgifter: Juventus utmanar Real Madrid om Kylian Mbappé

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply