När spelar Sverige nästa match i VM? Samtliga Sveriges matcher i fotbolls VM!

Sverige Grekland TV kanal: vilken kanal visar Sverige Grekland VM Kval på TV?

Sveriges nästa match i fotbolls VM

När spelar Sverige nästa match i VM fotboll? När spelar Sverige nästa VM match? Sveriges kommande matcher? När spelar Sverige VM igen? Sverige var efter 12 år äntligen med i ett världsmästerskap i fotboll igen, VM 2018. Senast Sverige var med i VM-sammanhang var 2006. Under sommaren 2018 var i Ryssland för att visa vad det svenska landslaget gick för. Allting var klart och förberett för turneringen och då vi redan fått se VM lottning vet vi exakt vilka lag som kommer möta varandra. Dessvärre så lyckades inte Sverige göra om bedriften och ta sig vidare till Fotbolls VM 2022. Se och spela på fotboll live =>

När spelar Sverige nästa match i VM?

Sveriges matcher i fotbolls VM

När det kommer till Sveriges matcher i VM och Sveriges nästa match i VM är alla datum och speltider klar. Under VM 2018 så var spelades första matchen den 17 juni mot Sydkorea med avsparkstiden klockan 14:00. Match nummer två gick av stapeln den 23 juni mot Tyskland och drog igång klockan 20:00. Den sista och avgörande gruppspelsmatchen i gruppspelet var mot Mexiko. Denna spelas 27 juni klockan 16:00, Sverige vann då med 3-0. Se och spela på fotboll live =>

Sveriges nästa VM match odds – bästa odds erbjudanden

I åttondelsfinalen slog Blågult Schweiz med 1-0 och nu ställs man mot favoriterna England. Se matchen live här =>

Odds Sverige fotbolls VM Odds Förhöjt odds
Sverige vinna över Schweiz 2,90 10,00 10,00
Sverige vidare till kvartsfinal 10,00
Odds Sverige vinner VM 61,00 100,00
Odds Sverige två bästa i VM 23,00

Sveriges nästa match i VM i fotboll?

Vilka spelar Sverige mot i nästa VM match? När spelar Sverige nästa match i VM?

Sverige kommer spela minst tre matcher i VM 2022. Detta då man lottats mot Mexiko, Sydkorea och Tyskland. Den första matchen drog igång den 18 juni då man slog Sydkorea. Premiären av turneringen för svensk del var otroligt viktig. Detta på grund av flera anledningar.

Först och främst behöver man tre poäng för att kunna vara med i fighten om avancemang. Det kan dock vara så att man behöver mer än vinst. Då Tyskland är storfavorit samtidigt som Sydkorea förväntas åka ur ser det ut att bli en målaffär mellan Sverige och Mexiko.

Efter den tunga förlusten för Sverige mot Tyskland var det mer eller mindre endast vinst som gällde för svensk del mot Mexiko om man vill gå vidare. Blågult vann med hela 3-0 och i åttondelen slog man ut Schweiz. Nu är man i kvartsfinal.

Kommande svenska matcher i fotbolls VM 2022

Sveriges kommande matcher i VM 2022 kommer alla visas på TV. Det är SVT och TV4 (C More) som har TV rättigheter VM 2022. Man kommer spela tre matcher inom loppet av tio dagar och det gäller att toppa formen för att ta sig vidare från gruppspelet.

Till skillnad från EM där tre lag går vidare är det endast två stycken i VM. Det är alltså endast gruppvinnaren och tvåan som går vidare till utslagsfasen av turneringen. Det gäller därför att spetsa formen redan i premiären, även om det kan vara svårt i ett mästerskap.

Här hittar du mer information om Sveriges matcher och allt annat du behöver veta när det gäller datum och tider för Sveriges matcher i VM.

När spelar Sverige sin nästa match i VM? Sveriges nästa Fotbolls VM match!

Svenska landslagets nästa VM match – England

Sverige – England spelas på lördag så missa inte matchen! Här hittar du allt om TV tider Sverige England, TV kanal England Sverige, vilken kanal visar Sverige England samt Sverige England på TV! Här hittar du även Sverige England H2H, startelvor och laguppställningar! Speltips och odds är även något vi rekommenderar. Men nu har vi alltså fokuserat på sändningstiderna och TV tider inför Sverige England kvartsfinal. För mer info se svenska fotbollsförbundets hemsida. Se matchen live här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply