Napoli vill värva Alex Grimaldo från Benfica

Napoli vill värva Alex Grimaldo från Benfica

Grimaldo – United eller Napoli?

Enligt uppgifter till italiensk press ska Napoli vara intresserade av att värva Alex Grimaldo under vinterfönstret. Klubben har för närvarande sin vänsterback Faouzi Ghoulam långtidsskadad och vill hämta in en ersättare så fort som möjligt.

I veckans Champions League-match blev det dubbla hårda slag för Napoli. Resultatet skrevs till 2-4 men det var inte bara de tre missade poängen som påverkade italienarna. Lagets vänsterback Faouzi Ghoulam åkte nämligen på en långtidsskada och kommer nu vara borta från spel i över sex månader. Spelaren som jagats av flera av Europas största klubbar under det senaste året kommer alltså inte vara tillbaka förrän i slutet av säsongen och nu kommer uppgifter om att Napoli letar efter en ersättare.

Napoli vill värva Alex Grimaldo från Benfica

Under lördagen avslöjar italiensk press att Napoli riktar blickarna mot Benficas spanske vänsterback Grimaldo och att man kommer försöka värva spelaren under transferfönstret i januari månad.

Den 22-årige ytterbacken sitter för närvarande på ett kontrakt med Benfica som sträcker sig till och med sommaren 2021 och sägs komma att kosta drygt 60 miljoner euro att köpa loss. Napoli är dock inte det enda laget att vilja köpa loss den spanske U21-landslagsmannen. Även Manchester United ska ha anmält sitt intresse för Grimaldo som tidigare spelat i FC Barcelonas ungdomskategorier.

SE ÄVEN: Världens dyraste fotbollsspelare

Napoli vill värva Alex Grimaldo från Benfica

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply