Napoli vill ha Isak – kostar 150 miljoner

Napoli vill ha Isak - kostar 150 miljoner

Alexander Isak kan bli dyrare än Zlatan Ibrahimovic

De senaste månaderna har vi rapporterat om att de flesta storklubbarna i Europa som Bayern München och Real Madrid jagar Alexander Isak. Nu har Napoli gått med i jakten om AIK:s supertalang som sägs kosta 150 miljoner.

Alexander Isak fyllde 17 den 21:e september i år, vilket han firade med att göra två baljor i Tvillingderbyt mot Djurgården. Totalt blev det 10 mål i Allsvenskan för AIK:s supertalang och han har redan gjort debut i U21-landslaget. Det är inte så konstigt att Zlatan Ibrahimovic försöker hjälpa Isak för att hitta rätt klubb åt honom.

Det finns som sagt en hel del klubbar som scoutar Isak intensivt. Bland andra Bayern München, Liverpool, Real Madrid, Borussia Dortmund och Juventus sägs vilja köpa loss Isak från AIK, men ska också vara beredda på att låna tillbaka honom till AIK över 2017. Nu menar Calciomercatoweb att Napoli och Juventus har hört av sig till AIK gällande Isaks prislapp. Den ligger på 150 miljoner kronor.

Napoli ska träffa agenten

Calciomercatoweb menar också att Napolis president, Aurelio De Laurentiis, ska träffa Isaks agent nästa vecka för att diskutera framtiden. Frågan är om Napoli är beredda att betala över 100 miljoner kronor för supertalangen.

Det ser i alla falla ut som om AIK kommer få en rejäl summa när Isak lämnar. Nu återstår det bara att se vilken klubb som köper honom. Blir det heta Juventus eller ett satsande Napoli?

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply