Mustafa Denizli tar över Galatasaray

Galatasaray tar in Mustafa Denizli

Efter att ha sparkat sin tränare Hamza Hamzaoğlu väljer nu den turkiska storklubben att ta in den gamle storspelaren Mustafa Denizli som ny tränare.

Turkiska Galatasaray sparkade för en tid sen sin tränare Hamza Hamzaoğlu och nu har man tagit in en ersättare. Det blir den gamle legendaren Mustafa Denizli som kommer att leda laget, det offentliggjordes under måndagen. Denizli och den turkiska klubbledningen har kommit överens om att inleda ett samarbete men ännu har tränaren inte skrivit på något kontrakt med de regerande turkiska mästarna. Enligt Hürriyet kommer de båda att sätta sig ner i de kommande dagarna för att komma överens om ett kontrakt för tränaren vars senaste tränaruppdrag var i Xazar Lankaran i Azerbajdzjan.

66-åringen berättar själv om det hela och vad en återkomst till klubben efter 24 år på annat håll.

– Vi har kommit överens om ett samarbete och kommer skriva på ett detaljerat kontrakt inom ett par dagar. Jag ser fram emot jobbet väldigt mycket då jag inledde min karriär här och hoppas avsluta den med framgång, säger lagets nye tränare.

Viktig match mot Atlético Madrid

På onsdag spelar laget i Champions League mot Atlético Madrid i den spanska huvudstaden och skulle man förlora mot den spanska ligatvåan är det stor risk att man inte tar sig vidare till slutspelsfasen av turneringen. Benfica leder gruppen på nio poäng, tätt skuggat att Atlético Madrid med sju poäng. Tre poäng bakom Atlético ligger Galatasaray som vid vinst kan gå upp på lika många poäng som onsdagens motståndare.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply