bet365

Moussa Dembélé förlänger med Tottenham – Moussa Dembélé till Tottenham?

Moussa Dembélé förlänger med Tottenham – Dembélé till Tottenham?

Det kan komma att bli två Dembélé i Tottenhams trupp

Moussa Dembele har skrivit på en ny deal med Tottenham Hotspur som håller honom kvar i klubben i ytterligare tre säsonger. Samtidigt kan han komma att bli lagkamrat med just – Moussa Dembélé, den 19 årige franske anfallaren som Tottenham är nära att värva från Fulham.

Moussa Dembélé, den 28 årige offensive mittfältaren kom till Tottenham från Fulham 2012. Den här säsongen har han startat 16 matcher för klubben från norra London och har bidragit med 3 mål.

– Jag är väldigt glad. Jag har skrivit på och jag är glad över att vara en del av vår framtid. Sättet vi spelar på, sättet som klubben utvecklas på, allting är väldigt bra och alla vill vara en del av detta laget och denna klubben. Därför är jag stolt över att förlänga mitt kontrakt, säger den belgiske landslagsmannen till klubbens officiella webbsida.

I en annan del av London pågår förhandlingarna för fullt, gällande en annan Moussa Dembélé från, just det, Fulham. Den 19 årige anfallaren har fångat Mauricio Pochettinos öga och han ser Dembélé som en utmärkt förstärkning till Harry Kane uppe på topp. Affären skulle gälla 5 miljoner pund för tonåringen rapporterar The Guardian, pengar som finns efter att klubben i veckan sålde Andros Townsend till Newcastle. Fulham är dock ovilliga att låta en spelare gå som har gjort 11 mål för dem i alla tävlingar den här säsongen, speciellt eftersom de ligger risigt till i Championship. Men Dembélés kontrakt går ut till sommaren och inget nytt kontrakt har skrivits så de kan komma att vara beredda på en första summa av 5 miljoner euro med tillägg.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply