Mourinho: “Visa att ni vill ha mig!”

Jose Mourinho, av många sedd som världens bästa fotbollstränare, var idag inbjuden till radiolivesändning i BBC Radio Five. Under intervjun talade Mourinho om sin önskan att återvända till Engelsk fotboll och om hur han skapar en speciell relation till klubbarna han tränar.

På frågan om en återkomst på Stamford Bridge var möjlig svarade Mourinho: “Jag går dit folk verkligen vill ha mig och där dem verkligen visar det! Men jag måste alltid repetera detta: Jag är i Real Madrid nu och trivs jättebra där. Men absolut, en dag vill jag återvända till Premier League, det har jag alltid sagt.”

Sen berättade Mourinho om en av hans styrkor som tränare, bandet han knyter till klubben han är i: “Jag tar på mig lagets tröja, och det känns som att det är den enda tröjan jag burit och någonsin kommer bära. Som att fansen är en del av mig. Jag skapar en evig relation till klubbens supportrar. När jag åker till London för att spela mot Chelsea känner jag det och samma sak när jag åker till Italien, jag känner att jag fortfarande är en del av dem och dem en del av mig. Jag jobbar för laget, för folket som tror på mig och så klart också ägarna och direktörerna. Men det är supportrarna som ÄR klubben” sade Mourinho idag.

Han tillade att detta är en fördel i hans jobb: “För mig är den en av mina fördelar. Jag blir direkt en av dem och för mig känns det som att jag är en av dem som bara har fått en lycklig lottad roll där jag kan slåss för laget och försöka skänka lycka åt alla.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply