Mourinho vill värva Joao Mario

Mourinho vill värva Joao Mario

Joao Mario på Uniteds önskelista

Den portugisiske mittfältaren kan lämna för spel på Old Trafford i sommar. Jose Mourinho bekräftar nämligen att man är intresserad av spelaren.

Det engelska transferfönstret öppnades tidigare i veckan. En klubb som kommer förstärka på flera positioner är Manchester United och det är framför allt mittfältet som The Red Devils kan komma att köpa in mittfältare till. Med bland annat Michael Carrick som lämnar klubben i sommar behöver man förstärka. United har flera namn på önskelistan och nu bekräftar Jose Mourinho et av namnen.

I en intervju med portugisisk press säger tränaren att han alltid gillat Mario och att han kan se honom komma till United.

– Att fortsätta spela i England hade varit bra för honom. Flytt till United? Varför inte, jag har alltid gillat honom, säger Mourinho till tidningen Record.

Den 25-årige mittfältare ägs av Inter men har denna säsong spelat i West Ham, en klubb som sägs vilja köpa loss spelarens rättigheter. Även Everton ska vara intresserade av den före detta Sporting Clube-spelaren som sitter på en klausul på 30 miljoner euro. West Ham sägs dock vilja försöka halvera prislappen i kampen om att få honom att stanna i London.

Joao Mario köptes av Inter efter att mittfältaren slog igenom i den portugisiska ligan. Det gick dock inget vidare i Serie A och ny tyder det mesta på att han stannar på de brittiska öarna nästa säsong. Hans kontrakt med Inter sträcker sig till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply