Mourinho värvar från sitt gamla lag?

Enligt engelska Daily Mirror är Chelsea väldigt nära på att värva Portos colombianske anfallare, Jackson Martinez, i januari.

Anfallaren har tidigare antytt att en flytt från Porto är möjlig om intresse finns från andra klubbar. Visst finns det det. Det har tidigare ryktats om lag som Real Madrid och  Barcelona för Martinez men nu lutar det sig åt London och Chelsea.

Enligt uppgifter ska Roman Abramovic ha fört samtal med spelarens agent och är väldigt nära på att skriva till sig den eftertraktade 27-åringen. Han sägs ha en prislapp på dryga 30 miljoner euro men det är ett pris Mourinho och Roman är beredda att hosta upp.

Martinez har ett väldigt imponerande facit med sina 34 mål på 40 matcher för Porto. Vilket absolut är en bidragande faktor till att colombianen värderas så högt.

Samtidigt rapporteras det om att Werder Bremen ska ha uttryckt sin önskan att låna tillbaka Chelseas belgiske mittfältare, Kevin De Bruyne, som har fått snålt med speltid i Chelsea. Kanske är det De Bruyne som får göra plats för Jackson Martinez?
`

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply