Mourinho orolig – kan tappa Pogba

Mourinho orolig - kan tappa Pogba

Därför är “The Special One” orolig

Vi vet ju att United är på väg att förlora sin storstjärna Paul Pogba. Nu verkar det som om Jose Mourinho är ännu mer oroligare än tidigare.

Det beror egentligen på ett par olika anledningar. Till exempel den påstådda spricka som ska ha uppstått mellan Pogba och Mourinho. Just det här är något som gör tränaren extra orolig, uppger The Telegraph.

För lämnar Pogba, riskerar den portugisiske tränaren alltså att få sparken. Men samtidigt kommer trovärdiga Sky Sports i England med uppgifter om att Mourinho istället känner sig lugn inför det faktum att Pogba vill både stanna och förlänga sitt kontrakt med Manchester United.

Kunde gått till Barca och Madrid

LÄS MER: Jonas Jerebkos lön

Turerna kring Paul Pogba var många under sommarens transferfönster. Fransmannen som inte upplever sin bästa period i Manchester United för tillfället har kopplats ihop med flera klubbar under det senaste halvåret och två av de är FC Barcelona och Real Madrid. Enligt brittisk press ska agenten Mino Raiola ha erbjudit Pogba till de båda giganterna och lovat spelaren att få till en affär om fransmannen ville lämna Old Trafford. Det är tidningen Manchester Evening Times som rapporterar att Raiola lovat spelaren att spela tre år och därefter flytta till Spanien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply