Mourinho: ”Jag är chefen i denna klubb”

Mourinho: "Jag är chefen i denna klubb"

Mourinhos passning till Pogba

Portugisen sägs inte ha någon vidare bra relation med Paul Pogba och nu avslöjar brittisk press den senaste konversationen mellan de båda.

Manchester United ligger för närvarande på andra plats i Premier League. Man har dock endast vunnit en av sina tre senaste matcher när det kommer till spel i England och från brittisk press börjar man nu prata om inre konflikter. En spelare som varit i skottlinjen är Paul Pogba som inte varit på sin bästa nivå under de senaste månaderna. Nu skriver The Sun om att spelaren haft ett möte med spelaren på sitt kontor på Old Trafford.

Enligt tidningen ska Mourinho efter ett möte med Pogba bett honom att kolla på skylten utanför kontoret med titeln tränare och sagt:

– Jag är chefen här. Det är jag som bestämmer.

Pogba har inte lyckats anpassa sig till sin position under den senaste tiden samtidigt som det även ska ha varit brist på motivation från fransmannens sida.

Mourinho- Jag är chefen i denna klubb

Prat om flytt från United

I samma veva kommer även uppgifter om att Pogba kan komma att lämna Manchester United efter endast två säsonger. Spelarens agent Mino Raiola ska ha tagit kontrakt med klubbledningen för att försöka få till en övergång och det är framför allt lönen som har gjort att spelaren inte ska vara nöjd med sin situation i klubben.

Pogba har i flera av de senaste matcherna fått börja på bänken och när han har startat har han ofta blivit utbytt. I detta nu ser man inte ut att vara odiskutabel i Mourinhos startelva, något som gjort att flyttryktena dragit igång på allvar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply