Montella: ”Bara Messi är snabbare med boll”

Fiorentina imponerade stort mot ett formsvagt Roma under gårdagskvällen på Stadio Olimpico. Matchen slutade klara 3-0 i de lilakläddas favör och la Viola är därmed vidare till kvartsfinalsspelet av Europa League.

– Fram till januari hade jag aldrig slagit Roma, men nu finner jag mig själv kommentera en andra seger. Segern var välförtjänt och detta lag har vuxit så mycket i mentalitet. De visade hur mycket man ville uppnå detta resultat, säger Montella till Mediaset, och fortsätter:

– Vi har gått igenom en chockerande period av matcher och kom ut väl. Snart kommer det att dyka upp en annan och vi fortsätter att kämpa mot våra mål.

I januari sålde Fiorentina colombianen Juan Cuadrado till Chelsea och fick samtidigt Mohamed Salah från the Blues. Ett byte som taktikern givetvis är väldigt nöjd över i dagsläget.

– Hittills har vi kanske fått en bättre utgång av den affären, log tränaren.

– Vi visste om Salahs egenskaper, men kunde inte förvänta oss att han skulle få en sådan omedelbar effekt i italiensk fotboll. Det är kanske bara Lionel Messi som är snabbare än honom med bollen vid fötterna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply