Monaco är sugna på att värva Medhi Benatia

Monaco är sugna på att värva Medhi Benatia

Monaco jagar Juventus försvarare

Monaco vill värva från Juventus. De jagar mittbacken Medhi  Benatia, uppger Football Italia.

Monaco förbereder sig inför den kommande säsong. De ska försöka försvara sin Ligue 1-titel och vill göra bra ifrån sig på nytt i Champions League. För att få så bra förutsättningar som möjligt så vill fransmännen förstärka den nuvarande truppen. Därför riktar de blickarna mot Turin. Föreningen vill värva Medhi Benatia från Juventus.

Under den senaste säsongen var Benatia utlånad från Bayern München till Juventus. Sedan valde italienarna att göra övergången permanent. Med tanke på att marockanen nyligen blev en Juventus-spelare är det inte särskilt troligt att klubben vill sälja honom i sommar.

Monaco är dock benägna om att plocka in försvararen. De kommer att försöka övertala Serie A-mästarna genom att erbjuda en stor transfersumma för 30-åringen.

Återvänder till Frankrike?

Om Benatia flyttar till Monaco så innebär det en återkomst för spelaren till Frankrike. Mittbacken är född och uppväxt i landet men har inte spelat för en fransk klubb sedan år 2010. Vid tidigare tillfällen har han tillhört till exempel MarseilleToursLorient och Clermont.

Fler rykten om Monaco

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply