Mohamed Salah förlänger med Liverpool

Mohamed Salah förlänger med Liverpool

Skriver långtidskontrakt med Merseyside-klubben

Det har ryktats mycket om var Liverpools Mohamed Salah kommer att spela i framtiden. Nu ser det ut som att han kommer att stanna i Liverpool – och det ett bra tag.

Tidigare har egyptiern sagt att han varit nöjd med sin tillvaro, och därför verkade det länge på gång att han skulle fortsätta.

– Jag är väldigt lycklig i Liverpool och jag ska ingenstans i sommar. Allt är bra här och mina ambitioner och min framtid är i Liverpool. Jag vill fortsätta att vara en del av den här organisationen Vi ser fram emot det väldigt mycket, säger Salah.

Stannar i – fem år

LÄS MER: Vilka får Sverige möta i kvartsfinal?

Han fick flera utmärkelser under säsongen, något han dock inte ansåg vara viktigare än laget.

– Allt är bra. Världen går inte under för det. Jag skulle säga att det är något normalt. De här priserna gör mig lycklig, men utan mina lagkamraters hjälp hade det varit svårt. Vi alla hjälper varandra och vi är ett lag som kämpar för varandra varje dag. Vi jobbar hårt för att hjälpa laget och nu vill jag bara avsluta säsongen på bästa sätt.

Om Mohamad Salah väljer att stanna tiden ut på sitt kontrakt så kommer han att vara där i fem år till. Samtidigt ryktas det om att han får en av klubbens högsta löner, men det har inte bekräftats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply