Mohamed Elyounoussi officiell – lämnar Basel

Den norska talangen Mohamed Elyounoussi har ryktats gå till några av Europas större klubbar det senaste. Nu bär därför flyttlasset iväg till de brittiska öarna och Premier League.

För norrmannen Elyounoussi så har VM inneburit annat än. När till exempel Sverige spelar mot Schweiz om några dagar så har norrbaggen istället chansen att fixa en ny klubb. Något han dock redan har gjort.

För det är nämligen som så att 23-åringen, som föddes i Marocko men växte upp i Norge och representerar deras landslag, är klar för ett nytt lag.

Kostar nära 200 miljoner kronor

LÄS MER: Bästa anfallarna i VM

Han har länge setts som en av Norges allra största framtida namn, och har förstås varit ständigt aktuell hos Lars Lagerbäck och det norska landslaget. Det här är förstås inget som gör honom mindre aktuell.

Norge satsar ju nu på att spela ett stort mästerskap igen, och då kommer Elyounoussi komma att bli viktig. Nu är det dessutom officiellt att han kommer lämna schweiziska FC Basel för att testa lyckan i Premier League. Nu är det också klart med allt, och den norske spelaren kommer alltså att spela i Southampton från och med nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply