• Error, no group ID set! Check your syntax!

Milan vill värva Depay i sommar

Milan vill värva Depay i sommar

Gattuso vill se Depay i Milan

Den italienske tränaren ska ha gett tummen upp för en värvning av Memphis Depay. Det kommer dock inte bli någon lätt affär att värva spelaren till San Siro i sommar.

För några veckor sen kom uppgifter om att Milan ville värva Memphis Depay under det kommande transferfönster. Nu kommer nya uppgifter om att lagets tränare Gennaro Gattuso ska ha gett tummen upp för ett värvningsförsök av den före detta Manchester United-spelaren. Det är Calciomercato som på söndagsmorgonen kommer med uppgifter om att italienaren har flertalet namn man vill hämta in. Depay sägs vara prio när det kommer till värvningar men det kommer inte bli någon lätt historia.

Milan vill värva Depay i sommar

Milan vill köpa holländaren, men Lyon är inte speciellt sugna på att sälja stjärnan. Man har därför satt en hög prislapp och en eventuell affär kan komma att kosta över 40 miljoner euro. Det är oklart hur mycket Milan tänker spendera under sommaren men man sägs tänka över beslutet om man kommer betala vad som krävs för Depay eller inte.

Efter flytten från Manchester United till Lyon har Memphis Depay verkligen hittat rätt. Denna säsong har det blivit 12 mål och 6 assist.

SE ÄVEN: Gattuso vill se Belotti i Milan efter sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply