bet365

Milan vill värva Matteo Darmian i vinter

Milan vill värva Mateo Darmian i vinter

Milan riktar blickarna mot Matteo Darmian

Efter att Andrea Conti åkt på en långtidsskada har Milan nu börjat leta efter en förstärkning till högerkanten. Den utvalde sägs vara Matteo Darmian som för tillfället spelar i Manchester United.

Sommaren 2017 storsatsade AC Milan och värvade in mer eller mindre en helt ny startelva. En av spelarna man köpte in var Andrea Conti med en prislapp på 25 miljoner euro. Italienaren anslöt då från Atalanta och skrev på ett femårskontrakt med sin nya klubb. Det hann dock inte bli speciellt många framträdanden i den svartröda tröjan. I sin femte match för sin nya klubb åkte Conti nämligen på en hemsk knäskada och kommer nu vara borta från spel under de kommande sex månaderna. Skadan kom i matchen mot Lazio där man förlorade med hela 4-1 och nu ger man sig ut på jakt efter en ersättare till Lecco-sonen.

Enligt CalcioMercato.it ska Milan ha riktat blickarna mot Premier League och Manchester United för att försöka köpa loss Matteo Darmian under det kommande transferfönstret. Darmian sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 med option på ytterligare ett år och det är oklart hur mycket Milan skulle behöva betala för en övergång. United köpte spelaren från Torino i juli 2015 då man betalade 25 miljoner euro och skulle man sälja spelaren sägs man som minst kräva samma summa.

Milan vill värva Mateo Darmian i vinter

Ett annat alternativ för AC Milan är Silvan Widmer som spelar sin fotboll i Udinese. Schweizaren är en av de viktigaste spelarna i sin nuvarande klubb och 24-åringen är även han ett alternativ för att förstärka San Siro-klubben i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply