Milan siktar in sig på Andrea Belotti

Milan siktar in sig på Andrea Belotti

Belotti till Milan?

Anfallaren som för ett par år sen jagades av flera storklubbar i Europa finns åter på tapeten. Denna gång är det AC Milan som vill värva anfallaren under sommarens transferfönster.

Den gångna sommaren kopplades Andrea Belotti ihop med flera klubbar. Det var bland annat Real Madrid, Atlético Madrid, Juventus, Liverpool och Arsenal som visade intresset samtidigt som Milan även ska ha anmält sig till jakten. Det blev dock ingen flytt då för spelaren vars utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro. Denna säsong har det blivit nio mål på 25 matcher och nu hoppas AC Milan kunna köpa loss anfallaren för ett rabatterat pris.

Det är den italienska tidningen Corriere dello Sport som i sin tisdagsupplaga skriver att Belotti kommer att hämtas in som ersättare till Nikola Kalinic. Kroaten har inte alls imponerat sedan flytten från Fiorentina och nu ser han ut att få ta ett steg åt sidan till fördel för Belotti.

SE ÄVEN: Uppgifter: Så ska Milan värva Memphis Depay

Belotti ska vara Gennaro Gattusos favorit när det kommer till anfallsvärvningar i sommar och det återstår att se vilka spelare det blir som flyttar till San Siro.

Belotti sitter på ett kontrakt med Torino till och med sommaren 2021.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply