Milan en enkel munsbit för Real Madrid

Real Madrid var flera snäpp vassare än italienarna och vann helt rättvist med 5-1.

Di Maria gav Real Madrid ledningen i mitten av första halvlek med ett riktigt vackert volley-mål. Dock varade ledningen inte så länge då Robinho kvitterade till 1-1 efter drygt 30 spelade minuter. Även det var ett riktigt klassmål.

Real Madrid var det klart bättre laget i första halvlek, men det stod 1-1 när lagen gick till halvtidsvila.

Real Madrid fortsatte att dominera matchen i andra halvlek, och målen började att trilla in i efterhand. Cristiano Ronaldo gjorde både 2-1 och 3-1. Ramos nickade in 4-1 och Callejón hann också komma med i målprotokollet när han satte dit 5-1 med en minut kvar av matchen.

Detta var ett klart strykebesked av Real Madrid, medan Milan gjorde en horribel insats.