Mexikos VM trupp 2022 – Mexikanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Mexikos trupp VM 2018 – Mexikanska truppen till fotbolls-VM 2018!

Mexiko spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Mexikos VM trupp 2022? I turneringen kommer Argentina ställas mot Mexiko, ett lag som får ses som joker i gruppen. Mexiko är favoriter att komma tvåa i gruppen och därmed lämna både Argentina och Saudiarabien ute, men det är fullt förståeligt. Man har flera duktiga spelar i de europeiska ligorna och ett bra samspelt lag. Man har många spelare från spanska, portugisiska och italienska ligan i truppen och det kommer bli en svår nöt för blåvitt att knäcka. Se och spela på fotboll live =>

Mexikos VM trupp 2022 – Mexikanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Mexikos trupp till Fotbolls-VM har en position som är starkare än någon annan. Man har fyra anfallare som Argentina måste hålla koll på. Javier Hernández, Carlos Vela, Raúl Jiménez och framför allt Hirving Lozano är lagets anfallare. Den sistnämnda spelaren har precis tagit steget till Europa och har gjort storsuccé. Storklubbar som Liverpool och Arsenal har redan frågan efter Lozano och i klubblaget snittar han drygt ett mål per match.

Mexikos matcher i VM är precis som Argentinas. Vid lottningen till VM 2022 stod det klart att både lottades in i Grupp C. Detta tillsammans med Polen och Saudiarabien. Matchen mellan Argentina och Mexiko kommer troligen bli den som avgör om Blågult går vidare eller inte. Skulle båda lagen vinna över Saudiarabien och förlora mot Polen blir resultatet i denna match avgörande.

Om vi vänder blickarna mot odds på VM 2022 ser vi att Mexiko har ganska höga odds. För Mexikos VM trupp 2022 må vara favoriter tillsammans med Polen att ta sig vidare från gruppspelet men att vinna hela turneringen är kanske att ta i. Streama VM live här =>

Mexikos VM trupp 2022 – Mexikanska truppen till fotbolls-VM 2022!

Mexikos VM-trupp 2022

Marknadens spelbolag och betting sidor är överens och har satt odds på hur de tror Mexiko kommer prestera. Här har vi samlat ihop odds på Mexiko i VM 2022.

  • Odds att Mexiko vinner VM (vinnarodds): 51.00

Mexikanska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp C
Ranking: 16 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Juan Carlos Osorio

Vi har nu tagit fram den mexikanska VM-truppen. Mexikos VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Mexikos trupp till VM utgörs av spelarna nedan som är Mexikos bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Mexiko:

Här är Mexikos VM trupp 2022

Målvakter
Guillermo Ochoa, Standard Lieja
Alfredro Talavera, Toluca
Jesús Corona, Cruz Azul

Försvarare
Hector Moerno, Real Sociedad
Carlos Salcedo, Eintracht Frankfurt
Hugo Ayala, Tigres
Diego Reyes, Porto FC
Miguel Layún, Sevilla
Jesús Gallardo, Rayados
Edson Álvarez, América

Mittfältare
Héctor Herrera, Porto FC
Rafael Márquez, Atlas
Andrés Guardado, Real Betis
Giovani Dos Santos, LA Galaxy
Jonathan Dos Santos, LA Galaxy
Marco Fabián, Eintracht Frankfurt
Erick Gutiérrez, Pachua

Anfallare
Javier Hernández, West Ham
Raúl Jiménez, Benfica
Oribe Peralta, América
Hirving Lozano, PSV Eindhoven
Carlos Vela, LAFC
Jesús Manuel Corona, Porto FC
Javier Aquino, Tigres

Mexikos bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Hirving Lozano: 3 mål

Mexikos fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Mexikos VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Hirving Lozano: Anfallaren har varit ett utropstecken den gångna säsongen. Efter att ha flyttat från hemlandet till Europa för spel i PSV har det blivit väldigt mycket mål. Han jagas redan av några av Premier Leagues största klubbar och detta VM kan vara ett skyltfönster för 22-åringen.

Guillermo Ochoa: Målvakten har inte haft den lättaste perioden i klubblagsspelet det senaste året. I VM 2014 var han dock en av de bästa och man hoppas att det är samma Ocha som kommer visa sig nu. För närvarande spelar han i belgiska Standard Liege.

Hector Moreno: Hector Moreno har spelat i flera olika klubbar och säsongen 2017/2022 är det Roma som gäller. Han är motorn på mexikanarnas mittfält och mycket är upp till honom om Mexiko kommer lyckas i detta mästerskap

Carlos Vela: Anfallaren som tidigare spelat i bland annat Arsenal lämnade i vintras Real Sociedad för spel i amerikanska MLS. Det blev en flytt till Vela till Los Angeles Galaxy. Han tillsammans med Lozano i anfallet kommer bli en av Mexikos VM trupp 2022 absolut viktigaste spelare.

Mexikos spelprogram i VM 2022

Mexiko kommer som bekant att spela i Argentinas grupp. Man kommer även spela precis samma som Argentinas matcher. Totalt är det tre matcher det handlar om och varje match spelas på en specifik arena. Slänger man en blick på lottningen av VM 2022 är det för mexikanarna en lottning man är nöjda med. Man må inte kunna ro på Argentina som ser ut att vinna gruppen. Men man anser att man kommer kunna ta sig vidare via en andraplats, precis vad även flera spelbolag med bäst odds har satt som utgång för Grupp C.

Precis som när det kommer till Argentina matcher i VM kommer även spanjorerna att spelas på tre olika arenor. Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Argentina – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Mexikos VM-matcher i Qatar

När spelar Mexiko sin första match i VM 2022? Så när spelar Mexiko sina matcher i VM? Mexiko kommer spela ungefär samma datum som Argentina. I VM försöker man få ihop alla matchen från samma Grupp Cör att det ska bli jämt när det kommer till vila och förberedelser. Man inleder gruppspelet den 17 juni då man ställs mot Polen. Matchen spelas dagen innan Argentina spelat mot Saudiarabien. När spelar Mexiko nästa match i VM? Därefter spelar man mot Saudiarabien den 23 juni och avslutar med mot Argentina den 27 juni. Det är oklart vem man för möta då det är upp till andra många andra matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Mexiko i sin VM-grupp? Mexiko spelar i VM-gruppen Grupp C. De lag som spelar i Grupp C utöver Mexiko är Argentina, Polen och Saudiarabien. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Vanliga frågor om Mexikos VM trupp 2022

Har du några frågor kring Mexiko trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Mexikos trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Mexiko och spelarna i det Mexikanska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Mexikos VM-trupp 2022. Det går bland annat att läsa här på Mexikos fotbollsförbunds sajt.

Förutom Mexiko har även Argentinas trupp till VM släppts, detta samtidigt som Spanien Polen presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Mexiko vinner Fotbolls-VM 2022.

Mexiko Fotbolls VM trupp 2022 – Mexikanska truppen till VM i fotboll 2022!

Mexikos VM trupp 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna VM. Det går självklart att spela på att Saudiarabien vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Mexikos VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Argentinas matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Argentinas matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Argentinas matcher och TV-tider för de matcher Argentina kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply