Mesut Özil kommer allt närmre en flytt från Arsenal

Mesut Özil kommer allt närmre en flytt från Arsenal

Özil ser ut att lämna Arsenal i sommar

Den tyske stjärnan har under den senaste tiden ryktats vara på väg bort från Emirates Stadium. Nu kommer nya uppgifter om var spelaren kan flytta efter säsongen.

Ny dag och nytt rykte. Snacket om Mesut Özils framtid verkar inte verkar inte lägga sig och med ett Arsenal som sakta börjat tappa mark i Premier League. Det mesta tyder på att mittfältaren är inne på sin sista tid på Emirates Stadium och det saknas inte klubbar som är intresserade av en värvning av Özil.

Tidigare har det pratats om att Inter är intresserade av Özil men nu har flertalet andra klubbar lagt sig in i jakten på spelaren. Nu rapporterar nämligen The Telegraph att spelarens agent jobbar på att få till en flytt. Det är framför allt Italien som är aktuellt men även Kina ska vara ett alternativ för Özil.

Ett av problemen är dock Özils lön. Spelaren tjänar för närvarande 350.000 pund i veckan, något som gör att han troligtvis måste gå ner i lön för att få till en flytt.

Det återstår att se vart Özil hamnar men enligt rapporter vill Emery sälja honom vilket gör en fortsättning hos Gunners högst otrolig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply