Mesut Özil allt närmre flytt till Juventus

Mesut Özil allt närmre flytt till Juventus

Juventus närmst i kampen om Özil

Italiensk press skriver att Manchester United inte kommer värva Mesut Özil. Det tar Juventus allt närmre en affär för den tyske landslagsstjärnan.

Dagar, veckor och månader går utan att Mesut Özil förlänger med Arsenal. Tysken sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med 30 juni i sommar. Detta samtidigt som han förkastat flera erbjudanden om att förlänga. Allt tyder på att det blir en flytt för Özil men det har inte varit helt klart var 29-åringen skulle spela sin fotboll nästa säsong.

Till en början var det Manchester United som såg ut att vara närmst att värva Özil men nu kommer uppgifter om att Jose Mourinho inte vill värva mittfältaren. Istället är det nu Juventus som ska vara de som är mest intresserade av spelarens tjänster efter säsongens slut.

Mesut Özil allt närmre flytt till Juventus

Den före detta Real Madrid-spelaren ska se positivt på en övergång till det svartvita laget med Dybala o co där han även skulle spela med sin landslagskamrat Sami Khedira. De båda spelade tillsammans i Real Madrid och nu kan de komma att återförenas i Serie A fem år senare.

Juventus intresse för Özil har funnits under en längre tid, men med endast sex månader kvar på kontraktet kan det vara rätt tillfälle att slå till.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Özil i Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply