• Error, no group ID set! Check your syntax!

Mesut Özil kan lämna Arsenal i januari

Mesut Özil kan lämna Arsenal i januari

Özil på väg att flytta från Arsenal

Enligt de senaste nyheterna i brittisk press är Mesut Özil på väg att lämna Arsenal. Mittfältsstjärnan har tackat nej till tidigare kontraktsförslag och nu kan han alltså säljas under transferfönstret i vinter.

Mesut Özil lämnade Real Madrid för spel i Arsenal sommaren 2013. Han hade då förlorat den spanska cupfinalen mot Atlético Madrid och ville flytta till en ny miljö, destinationen blev Arsenal. Under sin tid på Emirates Stadium har Özil tillsammans med Alexis Sánchez varit de stora stjärnorna som dragit lasset men nu kan Özil komma att lämna för spel på annat håll, detta redan i vinter. Enligt uppgifter i brittisk press ska den tyske landslagsmannen nämligen inte vara intresserad av att förlänga sitt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben. Något som gör att en försäljning bli av för att inte lämna gratis sommaren 2018.

Skulle 28-åringen från Gelsenkirchen lämna för spel på annat håll i vinter sägs Arsenal kräva minst 65 miljoner euro för sin storstjärna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor 2017/2018

Mesut Özil kan lämna Arsenal i januari

Erbjudit Özil nytt kontrakt

Samtidigt ska Arsenal ha erbjudit Mesut Özil ett nytt kontrakt som ger honom en lön på 14 miljoner pund per säsong. Det mesta tyder på att Özil inte kommer förlänga med London-klubben då den sportsliga biten inte gått som man tänkt sig. Framför allt då man inte lyckades ta sig till Champions League 2017/2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply