Messi säkrade tre poäng

Katalanerna tog tag i taktpinnen direkt efter avspark och man skapade ett riktigt bra läge redan i den tredje minuten när Fabregas friställde Cristian Tello som inte lyckades pricka rätt den gången.

Efter halvtimmen spelad så var det dags för ett Barcelona-mål. Den här gången så tog Adriano vara på Fabregas fina framspel och satte enkelt in 0-1.

I den andra halvleken så byttes Messi in och han började briljera direkt. Han kom fri med Miguel Moya och precis när han skulle skjuta så fälldes han av Miguel Torres. På reprisbilderna så såg man klart och tydligt att domaren gjorde fel som inte blåste för straff.

Messi skulle dock få chansen ifrån straffpunkten efter att Getafe-backen Alexis fällde Pedro. Messi förvaltade straffen säkert till 0-2.

0-3 kom fyra minuter senare efter ett inlägg ifrån Monyoya där Messi bara behövde sätta fram foten.

Getafe reducerade med tio minuter kvar av matchen efter att ett skott oturligt styrde på Mascherano och in i mål.

På tilläggstid så var det dags för en annan avbytare att att skriva in sig i målprotokollet. Efter en fin passning från Fabregas så kunde David Villa göra sitt andra mål för säsongen.

Barcelona har nu tagit tolv poäng på dom första fyra matcherna.