Medhi Benatia på väg att köpas loss av Juventus

Medhi Benatia på väg att köpas loss av Juventus

Mehdi Benatia kan stanna i Juventus

Efter en sejour i Bayern München lämnade Mehdi Benatia för spel i Juventus, nu kan övergången dock bli permanent.

Turerna kring Mehdi Benatia har varit många. Försvararen har tidigare spelat i flertalet italienska klubbar innan han flyttade från AS Roma till Bayern München men i den tyska storklubben blev det ingen lyckad sejour. Istället blev det en utlåning till Juventus förra sommaren och nu pekar det mesta på att marockanen kommer stanna i Serie A-klubben permanent.

Det är TMW som kommer med uppgifterna om att 29-åringens kontrakt med Juventus kan bli permanent, detta efter att Turin-klubben betalt 3 miljoner euro för ett ettårslån av spelaren.

Spelaren är enligt Transfermarkt värd 15 miljoner euro men en övergång skulle komma att kosta något mer. Även Inter och Spartak Moskva sägs vara intresserade av spelaren, men det mesta tyder på att det blir Juventus som Mehdi Benatia spelar i nästa säsong.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Juventus stjärnor 2017

Kan förstärka med Emre Can

Förutom ett permanent övergång för Benatia kan även Liverpools tyske landslagsspelare Emre Can spela för det svartvita lagen nästa säsong. Det är Calciomercato.com som kommer med uppgifterna om att mittfältaren är på radarn för Juventus. Prislappen för att köpa loss mittfältaren från Anfield skulle komma att ligga på mellan 150 och 200 miljoner euro, en summa som dock Juventus inte sägs ha några större problem att kunna betala.

Juventus nästa match i Serie A spelas mot Sampdoria, detta den 19 mars.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply