bet365

Matthijs de Ligt jagas av Barcelona – är nu på plats

Matthijs de Ligt jagas av Barcelona – är nu på plats

De Ligt närmar sig Barcelona?

Spelaren som jagas av flera av Europas storklubbar är prio för FC Barcelona. Nu är försvararen på plats i nordöstra Spanien och uppgifterna blir allt fler.

Barcelona har under de senaste åren förstärkt backlinjen med flertalet namn. Man har dock inte lyckats hitta spelare som lyckats speciellt bra. Nu ska man vara på jakt efter Matthijs De Ligt inför sommarens transferfönster. Mittbacken från Ajax är en av de mest intressanta försvararna i fotbollseuropa och nu vill Barca ta upp jakten på 18-åringen.

Under de senaste veckorna har flera Barcelonabaserade medier skrivit om att spelaren kan vara på väg till Camp Nou. Nu har det hela gått ett steg närmre. Nu rapporterar nämligen radiokanalen RAC1 att spelaren ska vara på plats i Barcelona under landslagsuppehållet. Officiellt ska det endast handla om en semester men mycket tyder på att spelaren kan ha något mer i tankarna under sin visit i staden.

Spelaren sitter på ett kontrakt som binder honom till Ajax till och med sommaren 2021 kan komma att kosta runt 40 miljoner euro att köpa loss.

SE ÄVEN: Barcelonastjärnornas löner 2018

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply