Matthijs De Ligt bestämmer sig för spel i FC Barcelona

Matthijs De Ligt bestämmer sig för spel i FC Barcelona

De Ligt väljer Barcelona

Tidigare under åren har FC Barcelona gjort klart med Frenkie De Jong inför den kommande säsongen. Nu sägs även Matthijs De Ligt vara på väg in.

Barcelona kommer värva stort i sommar. Man har tidigare gjort klart med att betala 75 miljoner euro för Frenkie De Jong men det tar inte slut där. De spanska giganterna är även ute efter lagkamraten i Ajax Matthijs De Ligt. Barcelonas president har tidigare bekräftat att man är ute efter försvararen och det är upp till 19-åringen att bestämma var han vill spela sin fotboll den kommande säsongen.

Nu rapporterar dock Barcelonabaserad press att De Ligt tagit ett beslut om var han vill spela till sommaren. Både Mundo Deportivo och Catalunya Radio rapporterar nämligen att försvararen bestämt sig för att flytta till Barcelona den kommande sommaren. Barca skulle i så fall tvingas betala 70 miljoner euro för spelarens tjänster.

Även Liverpool, Atlético Madrid, Manchester City, Juventus, Bayern München och Paris Saint-Germain har visat intresse för De Ligt. Det mesta tyder dock på att det blir spel på Camp Nou.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply