Matteo Darmian tillbaka till Italien?

Matteo Darmian tillbaka till Italien

United-försvararen kan återvända till Serie A

Det fortsätter att ryktas om att Manchester United och italienaren Matteo Darmian ska gå skilda vägar. Det handlar om att backen nu ska vara på väg att gå tillbaka till Italien och Serie A.

Efter tre säsonger i den engelska staden, och en affär som kostade Manchester-klubben nästan 200 miljoner kronor, så kan det nu vara farväl för italienaren.

Under veckan har den italienska tidningen och sportsajten Gazzetta Dello Sport kommit med uppgifter om att Juventus visat intresse för högerbacken. Något som då skulle innebära att Darmian återvänder till Turin, fast nu istället för sin gamla rival – den sjufaldiga Serie A-mästaren – Juventus.

Återvänder till Serie A?

LÄS MER: Slutspelsträd VM 2018

För Darmians del så verkar det alltså som att det kan bli en flytt från Manchester. Han värvades alltså för runt 20 miljoner euro under sommaren 2015. Men nu, nästan tre år sedan, kan det vara över för spelarens del.

Till exempel kommer ju hans förra klubb, Torino, att försöka värva honom. Men det är alltså de sjufaldiga Serie A-mästarna, Juventus, som ska leda jakten. De uppges vilja förstärka sin ytterbacksplats. Inte minst då den 35-årige kuggen Stephen Lichtsteiner lämnat för att gå till Arsenal och spela där istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply