bet365

Mathieu Debuchy vill lämna Arsenal – Aston Villa intresserade!

Mathieu Debuchy vill lämna Arsenal - Aston Villa intresserade!
bet365

Mathieu Debuchy känner sig lurad av Arsene Wenger

Högerbacken inte är nöjd med behandlingen denna säsong. Mathieu Debuchy gick ut och talade om sin situation och sitt missnöje med sin roll hos Arsenal. Försvararen  har anklagat Arsene Wenger för att ha vilselett honom om hans framtid och roll i klubben.

Fransmannen är inte nöjd med sin roll på Emirates Stadium där han är reserv till Héctor Bellerín. Missnöjet har gått så långt att han gjort det mycket klart att han vill lämna klubben denna månad. EM 2016 i Frankrike närmare sig och Debuchy är desperat att få mer speltid så att han ökar sin chans att bli uttagen till Didier Deschamps EM-trupp. Såsom situationen ser ut så är ett lån ett logiskt drag.

Debuchy är arg på Arsene

På franska tidningen L’Equipes fråga ifall han har ångrat sig att han inte han lämnade redan i somras:

”Ja, det klart. Jag har förlorat sex månader! Jag skulle ha föredragit att ha lämnat förra sommaren, men tränaren sade att jag skulle få min chans. Så blev inte fallet. Jag vet inte vem som är ansvarig. Förra året blev jag skadad [skuldra] och jag var borta en lång tid och Bellerin spelade bra. I somras hade jag en bra försäsong och var redo att inleda säsongen i startelvan men tränaren hade andra åsikter. Det är konkurrens, inga problem. Det är fotboll.”, svarade Debuchy.
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply