Martial vill lämna Manchester United

Martial vill lämna Manchester United

Agenten bekräftar – United-stjärnan vill lämna klubben

När Anthony Martial gick som 19-åring till Manchester United så gjorde han det som en supertalang. Men åren på de brittiska öarna har inte gjort fransmannen väl, och nu kan han komma att lämna. Fast det kan bli en annan engelsk klubb.

Just nu är Frankrikes VM trupp 2018 i Ryssland för att slipa på förberedelserna för Fotbolls-VM 2018. Där finns dock inte Anthony Martial med, då hans tid i Manchester United inte varit direkt till anfallarens fördel.

Nu får han alltså stanna hemma när hans Frankrike ska spela VM, något som gör att han vill lämna klubben.

Bekräftar: Kan lämna redan i sommar

LÄS HÄR: VMs bästa anfallare

Det är faktiskt spelarens agent som bekräftar att Martial inte ska vara intresserade av att stanna. I en intervju med den franska radiostationen RMC Sport så säger agenten så här.

– Efter att funderat på olika möjligheter, så har han (Antohny Martial) nu tagit beslutet att det är bättre att lämna, säger agenten.

Det har ryktats om en del klubbar, till exempel spanska Atletico Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal, som under sommaren redan kopplats ihop med många spelare. Kanske kan de stjäla rivalens förre stortalang?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply