Martial på väg till Juventus

Martial på väg till Juventus

United-yttern nära flytt

Det fortsätter att ryktas om Manchester United ytter Anthony Martial. Det påstår fortfarande att han ska vara detaljer från att gå till Juventus, men även andra klubbar ryktas.

Frankrike VM-trupp 2018 är klar för att spela åttondelsfinal i VM 2018. Men det kommer inte Martial att vara med och göra. För efter hans svara form i Manchester United det senaste, så petades han från den franska truppen. Något som nu gör att han vill lämna PL-klubben under sommaren.

Kan bli klar innan VM

MER OM VM: Bästa mittfältarna i VM 2018

Det är faktiskt spelarens agent som bekräftar att Martial inte ska vara intresserade av att stanna. I en intervju med den franska radiostationen RMC Sport så säger agenten så här.

– Efter att funderat på olika möjligheter, så har han (Antohny Martial) nu tagit beslutet att det är bättre att lämna, säger agenten.

Det har ryktats om en del klubbar, till exempel spanska Real Madrid, men även flera engelska lag. Det har inte minst varit Arsenal och även London-rivalen Tottenham har kopplats ihop med klubben. Det ska även finnas intresse från italienska Juventus samt franska Paris Saint-German. Nu återstår det att se var yttern hamnar under den här sommarens transferfönster. Han uppges ha en prislapp på över 750 miljoner kronor, enligt Daily Mirror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply